彭遠揚國際後援會
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

首頁首頁  歡迎頁*歡迎頁*  Latest imagesLatest images  會員註冊會員註冊  登入登入  

呢位星3同學有眼光~!

向下 
+5
german888
Sugar
Elyse
snow
晴海
9 posters
前往頁面 : 上一頁  1, 2, 3, 4
發表人內容
kennylcn
超級粉絲
超級粉絲

文章數 : 95
注冊日期 : 2010-05-14

呢位星3同學有眼光~! - 頁 4 Empty
發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 4 Icon_minitime周五 7月 09, 2010 1:45 pm

哦.. 等我番去睇下
回頂端 向下
晴海
版主
版主

文章數 : 230
注冊日期 : 2010-03-25

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 4 Icon_minitime周五 7月 09, 2010 1:50 pm

Cassandra 寫到:
tweetyngan 寫到:
tweetyngan 寫到:
我原本睇中俊俏哥, 但去完佢個forum有d disappointed...

不過睇埋第二集就睇中傻傻地拎59分唱一個人的精彩o個位妹妹仔......有冇人話到俾我知佢叫咩名???
原來佢地個FC係同我地係同一個地方申請BOR 呢位星3同學有眼光~! - 頁 4 198134

佢地係指...??
俊俏哥呀..
原來佢咁快有兩個FC... 一個係marlito,一個同我地一樣係EASYBBS -V-

可能marlito o個邊收過錢, 所以即刻轉人轉forum, 補獲 (純粹個人推測)

FROM 俊俏哥's 微博:

譚焌釗 呢位星3同學有眼光~! - 頁 4 Transparent :My Fans Club is HERE!! http://sinaurl.cn/7IlqS (THIS IS THE ORIGINAL ONE...PLEASE DO NOT JOIN ANOTHER ONE, ESPECIALLY IF YOU NEED TO PAY $$$)

7月8日 21:42 来自新浪微博
删除|转发 | 收藏 | 评论(4)

======>即係marlito果個係流既??
回頂端 向下
http://hk.myblog.yahoo.com/twilightblessing
german888
銀牌粉絲
銀牌粉絲

文章數 : 472
注冊日期 : 2010-05-10

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 4 Icon_minitime周五 7月 09, 2010 1:52 pm

有人想呃錢 呢位星3同學有眼光~! - 頁 4 241292
回頂端 向下
kennylcn
超級粉絲
超級粉絲

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 4 Icon_minitime周五 7月 09, 2010 3:27 pm

german888 寫到:
有人想呃錢 呢位星3同學有眼光~! - 頁 4 241292

死啦, 咁下次會唔會兩個會打交... 好驚 ...
回頂端 向下
kennylcn
超級粉絲
超級粉絲

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 4 Icon_minitime周五 7月 09, 2010 3:32 pm

譚焌釗 呢位星3同學有眼光~! - 頁 4 Transparent :My Fans Club is HERE!! http://sinaurl.cn/7IlqS
(THIS IS THE ORIGINAL ONE...PLEASE DO NOT JOIN ANOTHER ONE, ESPECIALLY
IF YOU NEED TO PAY $$$)

好唔比面, 另一個 forum woo ...
回頂端 向下
kennylcn
超級粉絲
超級粉絲

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 4 Icon_minitime周五 7月 09, 2010 4:52 pm

真係 woo ..

https://www.facebook.com/profile.php?id=541855073#!/group.php?gid=126551937387211

年齡:19 歲

學歷:美國 [大學畢業]

專長:懂古箏、電子琴、跳舞

音樂獎項:
會展《明日之
聲》歌唱比賽亞軍
淘大商場歌唱比賽亞軍
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 4 Icon_minitime周五 7月 09, 2010 4:53 pm

老實講有幾多個肯俾錢去先~~

開個forum咁大工程最後可能賺得1-2百蚊
回頂端 向下
kennylcn
超級粉絲
超級粉絲

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 4 Icon_minitime周五 7月 09, 2010 4:57 pm

老實講有幾多個肯俾錢去先~~

開個forum咁大工程最後可能賺得1-2百蚊

其實要睇佢幾有星味, 好似 E 到咁, 整牌真係要錢既,用番錢黎做牌係無錯, 但都應該要得一個forum,係巨聲個邊, 多數收 $20一個入會. 當然唔係個個會都收.

睇一次 show 攞盅龜靈膏$50 都係番到.
回頂端 向下
kennylcn
超級粉絲
超級粉絲

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 4 Icon_minitime周五 7月 09, 2010 5:07 pm

其實佢都好惡, D 相係石先生既, 但佢Post 左出黎仲話版權在譚焌釗歌迷會

Ps.. 本網站所有相片 , 版權在
譚焌釗國際官方歌迷會 , 不得下載或轉載 , 如有發現~必定追究 !
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 4 Icon_minitime周五 7月 09, 2010 5:19 pm

我覺得係內部有分歧, 所以整左個新forum出黎, 但舊o個個又5肯放手
回頂端 向下
kennylcn
超級粉絲
超級粉絲

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 4 Icon_minitime周五 7月 09, 2010 6:11 pm

kennylcn 寫到:
但好好奇點解佢19歲就可以美國大學畢業咁勁 呢位星3同學有眼光~! - 頁 4 146605

atv 無寫佢畢業同職業既

年齡:19 歲

專長:古箏、電子琴、跳舞

音樂獎項:

一個人的精彩前面條沙灘片有

係 ATV forum 到有人講左:
其實我係佢個fd,我幫佢解釋下,ATV個度係寫美國大學畢業,但其實唔係去咗美國度讀,個course係起香港度讀類似遙距個d,個course
skip晒d summer time,所以先咁快讀完

http://app.hkatv.com/v3/mesgboard/forum.php?boardid=200955&topicid=13231&backpageno=1&PHPSESSID=ec8bed8a195a1426534c5e1aa25e1dd3
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 4 Icon_minitime周五 7月 09, 2010 11:01 pm

哦哦..都岩既, 間大學的確係美國既......
回頂端 向下
german888
銀牌粉絲
銀牌粉絲

文章數 : 472
注冊日期 : 2010-05-10

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 4 Icon_minitime周六 7月 10, 2010 2:31 am

師弟師妹既info等遲d等拒地受歡迎d就會有好多update^^
回頂端 向下
NX7837
新手上路
新手上路

文章數 : 3
注冊日期 : 2010-03-27

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 4 Icon_minitime周三 7月 14, 2010 9:34 pm

我覺得係內部有分歧, 所以整左個新forum出黎, 但舊o個個又5肯放手

所以我去看星3錄影只會向陳曙輝歌迷會拎飛
費時失事
回頂端 向下
儒子醬
金牌粉絲
金牌粉絲

文章數 : 852
注冊日期 : 2010-03-24

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 4 Icon_minitime周三 7月 14, 2010 10:31 pm

或者去娜娜果邊都OK呀 :001:
我地偉大的副會長都係果邊
回頂端 向下
kennylcn
超級粉絲
超級粉絲

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 4 Icon_minitime周四 7月 15, 2010 1:49 am

仲有, 楊麗珊會長, 都係自己人.
回頂端 向下
儒子醬
金牌粉絲
金牌粉絲

文章數 : 852
注冊日期 : 2010-03-24

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 4 Icon_minitime周五 7月 16, 2010 12:48 am

好多自己人 Smile
回頂端 向下

呢位星3同學有眼光~!
回頂端 
4頁(共4頁)前往頁面 : 上一頁  1, 2, 3, 4

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
彭遠揚國際後援會 :: ◆◇◆ 粉絲交流區 ◆◇◆ :: 粉絲吹水區-
前往:  
外部連結
聯盟論壇羅力威國際歌迷會 亢帥克國際歌迷會 梓醉歌迷會 陳蕾(豹哥)國際後援會 古卓文國際歌迷會 German International Fans Club 李昊嘉國際歌迷會 黃文韜國際歌迷會HinsonWong international fans club 李志豪國際歌迷會 SimonLi International Fans Club 戴畹旂國際歌迷會 小花''游''花園 Filipe ★林威良Will 曾昱嘉後援會 胡柏琳歌迷會論壇 于天龍國際歌迷會 林元彪國際歌迷會 施連奴官方國際歌迷會 鄭苑瑛國際歌迷會 陳美恩國際歌迷會 陳燕娜國際歌迷會趙敬一國際歌迷會 陳曙暉歌迷會 鄭昆洪國際歌迷會 陳啟榮國際歌迷會 ★艾帥成迷國際後援會★ 仲雨馳歌迷會論壇 楊麗珊國際歌迷會 鍾舒祺國際後援會論壇 馮士庫國際歌迷會
如何申請免費論壇 | ©phpBB | 免費論壇互助中心 | 違法舉報 | Latest discussions