彭遠揚國際後援會
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

首頁首頁  歡迎頁*歡迎頁*  Latest imagesLatest images  會員註冊會員註冊  登入登入  

呢位星3同學有眼光~!

向下 
+5
german888
Sugar
Elyse
snow
晴海
9 posters
前往頁面 : 上一頁  1, 2, 3, 4  下一步
發表人內容
kennylcn
超級粉絲
超級粉絲

文章數 : 95
注冊日期 : 2010-05-14

呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Empty
發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Icon_minitime周四 7月 08, 2010 6:59 pm

Cassandra 寫到:
kennylcn 寫到:
hycheung 寫到:
哈哈,娜娜會完全免費,佢地慢慢啦^^

你係娜娜會人 ?

好明顯係啦~~

岩岩去完 娜娜會 好多馬呀.
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Icon_minitime周四 7月 08, 2010 7:30 pm

你係娜娜會人 ?

好明顯係啦~~

梗係啦, 我地偉大既彭遠揚國際後援會既副會長去左幫拖, 實係勁好多
回頂端 向下
晴海
版主
版主

文章數 : 230
注冊日期 : 2010-03-25

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Icon_minitime周四 7月 08, 2010 9:18 pm

你係娜娜會人 ?

好明顯係啦~~

梗係啦, 我地偉大既彭遠揚國際後援會既副會長去左幫拖, 實係勁好多

hy應該係好多歌迷會既靈魂人物 呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Icon_rr , 包括彭會, 嘉會, 美恩會, 娜會....

不過今屆我支持俊俏哥
一來佢有眼光, 睇中我地既澎湃哥 呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 976276
二來佢又真係唱得幾有感染力
如果佢下一集都唱到第一集既水準我就會加盟 呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 591345
回頂端 向下
http://hk.myblog.yahoo.com/twilightblessing
kennylcn
超級粉絲
超級粉絲

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Icon_minitime周四 7月 08, 2010 9:41 pm

今屆我 支持 盧思穎, 計女仔, 佢同 楊麗珊最強, 當然楊麗珊叫超班.

但 陳燕娜 李麗珊 同 楊麗珊, 咁支持我既浩楠出品, 唔支持都唔得.

仲有個朋友係 飛機朋友, 第 1,2集比飛我 ..

最好入晒六強就好啦....
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Icon_minitime周四 7月 08, 2010 9:56 pm

我原本睇中俊俏哥, 但去完佢個forum有d disappointed...

不過睇埋第二集就睇中傻傻地拎59分唱一個人的精彩o個位妹妹仔......有冇人話到俾我知佢叫咩名???
回頂端 向下
Sugar
管理員
管理員
Sugar

文章數 : 777
注冊日期 : 2010-04-13

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Icon_minitime周四 7月 08, 2010 10:03 pm

我原本睇中俊俏哥, 但去完佢個forum有d disappointed...

不過睇埋第二集就睇中傻傻地拎59分唱一個人的精彩o個位妹妹仔......有冇人話到俾我知佢叫咩名???

李雯珊
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Icon_minitime周四 7月 08, 2010 10:08 pm

唔該晒wor, 乜今次咁多珊既 呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 725391
回頂端 向下
kennylcn
超級粉絲
超級粉絲

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Icon_minitime周四 7月 08, 2010 10:22 pm

唔該晒wor, 乜今次咁多珊既 呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 725391

係呀, 麗珊 都兩個
回頂端 向下
kennylcn
超級粉絲
超級粉絲

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Icon_minitime周四 7月 08, 2010 10:22 pm

你講佢 ? 佢係 Simon 李雯珊

呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Ap_20100626095556178呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Ap_20100626095609901
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Icon_minitime周四 7月 08, 2010 10:26 pm

係佢啦!!

我比較中意d 一唱歌就好似上身o個d

彭遠揚都係呢類型啦, 5唱歌o個陣就傻下傻下, 一唱就另一個人咁......
回頂端 向下
儒子醬
金牌粉絲
金牌粉絲

文章數 : 852
注冊日期 : 2010-03-24

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Icon_minitime周四 7月 08, 2010 10:29 pm

原來佢地個FC係同我地係同一個地方申請BOR 羨慕
回頂端 向下
kennylcn
超級粉絲
超級粉絲

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Icon_minitime周四 7月 08, 2010 10:39 pm

係佢啦!!

彭遠揚都係呢類型啦, 5唱歌o個陣就傻下傻下, 一唱就另一個人咁......

但第3,4集, 佢又回落左少少, 唱合唱歌.
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Icon_minitime周四 7月 08, 2010 10:41 pm

tweetyngan 寫到:

佢地係指...??
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Icon_minitime周四 7月 08, 2010 10:41 pm

係佢啦!!

但第3,4集, 佢又回落左少少, 唱合唱歌.

5緊要~ 佢應該係5唱歌會死既人黎, 我睇好佢...
回頂端 向下
晴海
版主
版主

文章數 : 230
注冊日期 : 2010-03-25

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Icon_minitime周四 7月 08, 2010 11:43 pm

係佢啦!!

雯珊既情況比澎湃哥仲誇張......
連聲都變埋!!!!! 呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 241292

雯珊妹都唔錯, among my top 5

btw, 點解失望既?
回頂端 向下
http://hk.myblog.yahoo.com/twilightblessing
german888
銀牌粉絲
銀牌粉絲

文章數 : 472
注冊日期 : 2010-05-10

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Icon_minitime周五 7月 09, 2010 12:01 am

[爆雷: simon妹妹唱合唱跌左watt] 好似獨唱岩拒多d

我都鐘意拒! 變聲犀利妹! 哈哈!

其實拒真係好得意又唱得﹐應該封拒做可愛教主 呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Icon_flower
回頂端 向下
kennylcn
超級粉絲
超級粉絲

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Icon_minitime周五 7月 09, 2010 12:26 am

Simon, 講野五音不全, 兩次都係國語未知佢唱廣東話點
第一次睇佢, 都woo 左野, 第二次明顯不及第一次. 下次唔知會唔會好番.
回頂端 向下
儒子醬
金牌粉絲
金牌粉絲

文章數 : 852
注冊日期 : 2010-03-24

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Icon_minitime周五 7月 09, 2010 12:51 am

佢地係指...??
俊俏哥呀..
原來佢咁快有兩個FC... 一個係marlito,一個同我地一樣係EASYBBS -V-
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Icon_minitime周五 7月 09, 2010 11:03 am

晴海 寫到:
係佢啦!!

雯珊既情況比澎湃哥仲誇張......
連聲都變埋!!!!! 呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 241292

雯珊妹都唔錯, among my top 5

btw, 點解失望既?

之前去左俊俏哥marlito既forum, 見到要去睇錄影要收$50/位, 攪fc一黎就同人講錢我個人覺得都幾過份地離譜下, 仲有"冇腦"

Cassandra 在 周五 7月 09, 2010 11:07 am 作了第 1 次修改
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Icon_minitime周五 7月 09, 2010 11:05 am

佢地係指...??
俊俏哥呀..
原來佢咁快有兩個FC... 一個係marlito,一個同我地一樣係EASYBBS -V-

可能marlito o個邊收過錢, 所以即刻轉人轉forum, 補獲 (純粹個人推測)
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Icon_minitime周五 7月 09, 2010 11:06 am

Simon, 講野五音不全, 兩次都係國語未知佢唱廣東話點
第一次睇佢, 都woo 左野, 第二次明顯不及第一次. 下次唔知會唔會好番.

第一次佢未唱之前, 我差d想叫佢返去飲奶....... 呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 606340
回頂端 向下
kennylcn
超級粉絲
超級粉絲

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Icon_minitime周五 7月 09, 2010 11:22 am

真係要睇多幾首歌, 同廣東歌, 因為如果佢用講廣東話把聲黎唱, 一定死硬.
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Icon_minitime周五 7月 09, 2010 11:27 am

但好好奇點解佢19歲就可以美國大學畢業咁勁 呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 146605
回頂端 向下
kennylcn
超級粉絲
超級粉絲

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Icon_minitime周五 7月 09, 2010 11:35 am

但好好奇點解佢19歲就可以美國大學畢業咁勁 呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 146605

atv 無寫佢畢業同職業既

年齡:19 歲

專長:古箏、電子琴、跳舞

音樂獎項:
  • 會展《明日之聲》歌唱比賽亞軍
  • 淘大商場歌唱比賽亞軍
  • 回頂端 向下
    ??
    訪客

發表主題: 回復: 呢位星3同學有眼光~!   呢位星3同學有眼光~! - 頁 3 Icon_minitime周五 7月 09, 2010 11:41 am

atv 無寫佢畢業同職業既

年齡:19 歲

專長:古箏、電子琴、跳舞

音樂獎項:

一個人的精彩前面條沙灘片有
    回頂端 向下

呢位星3同學有眼光~!
    回頂端 
    3頁(共4頁)前往頁面 : 上一頁  1, 2, 3, 4  下一步

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
    彭遠揚國際後援會 :: ◆◇◆ 粉絲交流區 ◆◇◆ :: 粉絲吹水區-
    前往:  
    外部連結
    聯盟論壇羅力威國際歌迷會 亢帥克國際歌迷會 梓醉歌迷會 陳蕾(豹哥)國際後援會 古卓文國際歌迷會 German International Fans Club 李昊嘉國際歌迷會 黃文韜國際歌迷會HinsonWong international fans club 李志豪國際歌迷會 SimonLi International Fans Club 戴畹旂國際歌迷會 小花''游''花園 Filipe ★林威良Will 曾昱嘉後援會 胡柏琳歌迷會論壇 于天龍國際歌迷會 林元彪國際歌迷會 施連奴官方國際歌迷會 鄭苑瑛國際歌迷會 陳美恩國際歌迷會 陳燕娜國際歌迷會趙敬一國際歌迷會 陳曙暉歌迷會 鄭昆洪國際歌迷會 陳啟榮國際歌迷會 ★艾帥成迷國際後援會★ 仲雨馳歌迷會論壇 楊麗珊國際歌迷會 鍾舒祺國際後援會論壇 馮士庫國際歌迷會
    Free forum | ©phpBB | 免費論壇互助中心 | 違法舉報 | Latest discussions