彭遠揚國際後援會
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

首頁首頁  歡迎頁*歡迎頁*  Latest imagesLatest images  會員註冊會員註冊  登入登入  

2011 - 1 - 31

向下 
2 posters
發表人內容
``samantha
銀牌粉絲
銀牌粉絲

文章數 : 253
注冊日期 : 2010-07-15
年齡 : 28

2011 - 1 - 31 Empty
發表主題: 2011 - 1 - 31   2011 - 1 - 31 Icon_minitime周一 1月 31, 2011 10:03 pm

有一種衝動令我好想每一天也給一段話給你 Very Happy
希望你唔好介意我咁長既話吧 HAHA ! :]

1月的最後一天了 =]
新年也快到了 :]
唔知你洗左邋遢未呢 Razz
哈哈..我新年既第一個願望呢就係希望可以成日出偶像你既FUNCTION Smile
其實有時我會害怕一樣野..
都好驚依件事會發生多一次係我身上..

其實我有個秘密同你講嫁 : 我愛你呀偶像XD
回頂端 向下
andyCOCO
新手上路
新手上路

文章數 : 7
注冊日期 : 2010-10-09

發表主題: 回復: 2011 - 1 - 31   2011 - 1 - 31 Icon_minitime周一 1月 31, 2011 10:34 pm

唔好話我知道你開始~~~~暗戀偶像啝 不是吧
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 2011 - 1 - 31   2011 - 1 - 31 Icon_minitime周一 1月 31, 2011 11:05 pm

佢明戀啦, 我愛你都講左好多次

我又加入戰團先, 我都超愛你呀, 偶像 2011 - 1 - 31 866420 嘻嘻~ 係咪好驚嚇呢 2011 - 1 - 31 219594
回頂端 向下
``samantha
銀牌粉絲
銀牌粉絲

發表主題: 回復: 2011 - 1 - 31   2011 - 1 - 31 Icon_minitime周一 1月 31, 2011 11:06 pm

Cassandra 寫到:
佢明戀啦, 我愛你都講左好多次

我又加入戰團先, 我都超愛你呀, 偶像 2011 - 1 - 31 866420 嘻嘻~ 係咪好驚嚇呢 2011 - 1 - 31 219594
HAHA, 2011 - 1 - 31 362135
1齊講 xd ~~
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 2011 - 1 - 31   2011 - 1 - 31 Icon_minitime周一 1月 31, 2011 11:07 pm

咁大方唔呷醋呀你, 一人一半啦咁 2011 - 1 - 31 20769
回頂端 向下
``samantha
銀牌粉絲
銀牌粉絲

發表主題: 回復: 2011 - 1 - 31   2011 - 1 - 31 Icon_minitime周一 1月 31, 2011 11:08 pm

咁大方唔呷醋呀你, 一人一半啦咁 2011 - 1 - 31 20769
2011 - 1 - 31 20769 2011 - 1 - 31 20769 2011 - 1 - 31 20769 2011 - 1 - 31 20769 我突然有啲慚愧
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 2011 - 1 - 31   2011 - 1 - 31 Icon_minitime周一 1月 31, 2011 11:09 pm

why 慚愧?
回頂端 向下
``samantha
銀牌粉絲
銀牌粉絲

發表主題: 回復: 2011 - 1 - 31   2011 - 1 - 31 Icon_minitime周一 1月 31, 2011 11:10 pm

why 慚愧?
講左出黎會俾你打死我.......
我完來得好小偶像既相@@" 其他唔見哂
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 2011 - 1 - 31   2011 - 1 - 31 Icon_minitime周一 1月 31, 2011 11:11 pm

forum下載囉頂你
回頂端 向下
``samantha
銀牌粉絲
銀牌粉絲

發表主題: 回復: 2011 - 1 - 31   2011 - 1 - 31 Icon_minitime周一 1月 31, 2011 11:12 pm

forum下載囉頂你
2011 - 1 - 31 330606 2011 - 1 - 31 330606 2011 - 1 - 31 330606 2011 - 1 - 31 330606 2011 - 1 - 31 330606 再一次證明我係白痴 2011 - 1 - 31 20769
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 2011 - 1 - 31   2011 - 1 - 31 Icon_minitime周一 1月 31, 2011 11:14 pm

你認就最好啦 2011 - 1 - 31 725391 不過呢個都唔係d咩秘密, 係人都知架啦 2011 - 1 - 31 448699
回頂端 向下
``samantha
銀牌粉絲
銀牌粉絲

發表主題: 回復: 2011 - 1 - 31   2011 - 1 - 31 Icon_minitime周一 1月 31, 2011 11:15 pm

你認就最好啦 2011 - 1 - 31 725391 不過呢個都唔係d咩秘密, 係人都知架啦 2011 - 1 - 31 448699
HAAAAAAAAAAAAAAAAAAa~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
回頂端 向下

回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
彭遠揚國際後援會 :: ◆◇◆ 粉絲交流區 ◆◇◆ :: 給遠揚的留言-
前往:  
外部連結
聯盟論壇羅力威國際歌迷會 亢帥克國際歌迷會 梓醉歌迷會 陳蕾(豹哥)國際後援會 古卓文國際歌迷會 German International Fans Club 李昊嘉國際歌迷會 黃文韜國際歌迷會HinsonWong international fans club 李志豪國際歌迷會 SimonLi International Fans Club 戴畹旂國際歌迷會 小花''游''花園 Filipe ★林威良Will 曾昱嘉後援會 胡柏琳歌迷會論壇 于天龍國際歌迷會 林元彪國際歌迷會 施連奴官方國際歌迷會 鄭苑瑛國際歌迷會 陳美恩國際歌迷會 陳燕娜國際歌迷會趙敬一國際歌迷會 陳曙暉歌迷會 鄭昆洪國際歌迷會 陳啟榮國際歌迷會 ★艾帥成迷國際後援會★ 仲雨馳歌迷會論壇 楊麗珊國際歌迷會 鍾舒祺國際後援會論壇 馮士庫國際歌迷會
Create a forum on Forumotion | 廣播/音樂 | 更多…… | ©phpBB | 免費論壇互助中心 | 違法舉報 | Latest discussions