彭遠揚國際後援會
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

首頁首頁  歡迎頁*歡迎頁*  Latest imagesLatest images  會員註冊會員註冊  登入登入  

ATV無啦啦又叫偶像去錄影

向下 
4 posters
前往頁面 : 1, 2  下一步
發表人內容
??
訪客

ATV無啦啦又叫偶像去錄影 Empty
發表主題: ATV無啦啦又叫偶像去錄影   ATV無啦啦又叫偶像去錄影 Icon_minitime周一 9月 13, 2010 6:56 pm

之前一早彭生就收到通知要錄19號, 點知錄完5號之後無幾耐, 又叫佢唔使黎 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 496998
ATV都唔知係咪玩野, 宜家先黎又叫彭生去返19號個PK賽 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213
聽到真係... ATV無啦啦又叫偶像去錄影 67131

大家點睇!!?? ATV無啦啦又叫偶像去錄影 725391
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: ATV無啦啦又叫偶像去錄影   ATV無啦啦又叫偶像去錄影 Icon_minitime周一 9月 13, 2010 7:01 pm

电视台一定系想玩嘢啦! 不耐煩

咁短时间点练歌呀? 生氣

就算俾陈奕迅去都难赢啦! 看不到

jackiechu 在 周一 9月 13, 2010 7:05 pm 作了第 1 次修改
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: ATV無啦啦又叫偶像去錄影   ATV無啦啦又叫偶像去錄影 Icon_minitime周一 9月 13, 2010 7:02 pm

其實我覺得今次同上次一樣, 根本就唔會俾佢贏, 明耍佢 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: ATV無啦啦又叫偶像去錄影   ATV無啦啦又叫偶像去錄影 Icon_minitime周一 9月 13, 2010 7:04 pm

唔系就系咯!想做低佢系歌迷中嘅声望就真 不理你

鬼唔望彭生个通行证搞唔切添呀!! 小小聲
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: ATV無啦啦又叫偶像去錄影   ATV無啦啦又叫偶像去錄影 Icon_minitime周一 9月 13, 2010 7:09 pm

我係佢直頭唔鬼攪!!

成日呢樣唔得o個樣唔得, 跟住上到台又話佢揀錯歌

去到講真佢都冇mood唱啦, 成日俾人耍!! ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213
回頂端 向下
Sugar
管理員
管理員
Sugar

文章數 : 777
注冊日期 : 2010-04-13

發表主題: 回復: ATV無啦啦又叫偶像去錄影   ATV無啦啦又叫偶像去錄影 Icon_minitime周一 9月 13, 2010 7:14 pm

恕我真係5明白ATV既做事方式囉,亦都5想明白!!!
每次睇錄影,居然可以一次混亂過一次囉!!!
我想問一句,究竟ATV想點架?
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: ATV無啦啦又叫偶像去錄影   ATV無啦啦又叫偶像去錄影 Icon_minitime周一 9月 13, 2010 7:18 pm

实系想大家搞到大打出手,

跟住佢哋就有新闻报道啦!

真系低B 不是吧

過份 過份
回頂端 向下
Sugar
管理員
管理員
Sugar

發表主題: 回復: ATV無啦啦又叫偶像去錄影   ATV無啦啦又叫偶像去錄影 Icon_minitime周一 9月 13, 2010 7:20 pm

嘩~真係多謝ATV o甘用心良苦喎
回頂端 向下
shanshan
粉絲
粉絲

文章數 : 20
注冊日期 : 2010-09-07

發表主題: 回復: ATV無啦啦又叫偶像去錄影   ATV無啦啦又叫偶像去錄影 Icon_minitime周一 9月 13, 2010 7:29 pm

虽然好想见见到远扬真人,但如果远扬系会俾人玩就唔好啦。

唔可以俾电视台咁做,我最多今次唔去。
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: ATV無啦啦又叫偶像去錄影   ATV無啦啦又叫偶像去錄影 Icon_minitime周一 9月 13, 2010 7:31 pm

我覺得想整死彭遠揚多D~

老老實實一路ATV俾我既感覺都係玩佢 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213
回頂端 向下
shanshan
粉絲
粉絲

發表主題: 回復: ATV無啦啦又叫偶像去錄影   ATV無啦啦又叫偶像去錄影 Icon_minitime周一 9月 13, 2010 7:33 pm

点解要玩远扬呀?你哋香港人唔中意大陆人嘎?
回頂端 向下
Sugar
管理員
管理員
Sugar

發表主題: 回復: ATV無啦啦又叫偶像去錄影   ATV無啦啦又叫偶像去錄影 Icon_minitime周一 9月 13, 2010 7:36 pm

呢D o甘既電視台,叫佢做乜都5得,而家仲整單o甘杰既,我睇ATV D公信力都好快無曬
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: ATV無啦啦又叫偶像去錄影   ATV無啦啦又叫偶像去錄影 Icon_minitime周一 9月 13, 2010 7:39 pm

唔知彭生係咪冇簽??? 我估架咋, 所以玩佢~~ ATV無啦啦又叫偶像去錄影 67131
回頂端 向下
Sugar
管理員
管理員
Sugar

發表主題: 回復: ATV無啦啦又叫偶像去錄影   ATV無啦啦又叫偶像去錄影 Icon_minitime周一 9月 13, 2010 7:43 pm

姑且5理佢簽5簽,但係我覺得o甘樣做野好5要得
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: ATV無啦啦又叫偶像去錄影   ATV無啦啦又叫偶像去錄影 Icon_minitime周一 9月 13, 2010 7:44 pm

咁樣做野, 叫人點簽得落先得 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 616917
回頂端 向下
shanshan
粉絲
粉絲

發表主題: 回復: ATV無啦啦又叫偶像去錄影   ATV無啦啦又叫偶像去錄影 Icon_minitime周一 9月 13, 2010 7:48 pm

签乜嘢呀?
回頂端 向下
Sugar
管理員
管理員
Sugar

發表主題: 回復: ATV無啦啦又叫偶像去錄影   ATV無啦啦又叫偶像去錄影 Icon_minitime周一 9月 13, 2010 7:49 pm

咪就係囉,你要人幫你做野,都要俾返多少誠意架,俾對方知道你係著緊!!!但係而家我完全睇5到o個D所謂既誠意囉
回頂端 向下
shanshan
粉絲
粉絲

發表主題: 回復: ATV無啦啦又叫偶像去錄影   ATV無啦啦又叫偶像去錄影 Icon_minitime周一 9月 13, 2010 7:55 pm

点解你哋讲D野好似讲到电视台甘憎远扬噶?
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: ATV無啦啦又叫偶像去錄影   ATV無啦啦又叫偶像去錄影 Icon_minitime周一 9月 13, 2010 8:55 pm

純粹個人感覺...

形象由本身都ok攪到去好差好差, 又唔見其他人俾atv攪成咁!!?
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: ATV無啦啦又叫偶像去錄影   ATV無啦啦又叫偶像去錄影 Icon_minitime周一 9月 13, 2010 9:05 pm

你使唔使咁老实呀 忍笑
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: ATV無啦啦又叫偶像去錄影   ATV無啦啦又叫偶像去錄影 Icon_minitime周一 9月 13, 2010 9:16 pm

事實如此~~

記得偶像o係chat room講過"我未黎atv之前係靚仔黎既"之類既句子 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 961584
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: ATV無啦啦又叫偶像去錄影   ATV無啦啦又叫偶像去錄影 Icon_minitime周一 9月 13, 2010 9:23 pm

哇,咁好记性嘎你!!

回頂端 向下
fishyuchan
管理員
管理員

文章數 : 464
注冊日期 : 2010-03-25
年齡 : 35

發表主題: 回復: ATV無啦啦又叫偶像去錄影   ATV無啦啦又叫偶像去錄影 Icon_minitime周一 9月 13, 2010 10:06 pm

話黎就黎話走就走咩~好唔尊重囉,係我都唔鬼理佢~
回頂端 向下
snow
管理員
管理員
snow

文章數 : 872
注冊日期 : 2010-03-25

發表主題: 回復: ATV無啦啦又叫偶像去錄影   ATV無啦啦又叫偶像去錄影 Icon_minitime周二 9月 14, 2010 12:28 am

ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213 ATV無啦啦又叫偶像去錄影 459213
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: ATV無啦啦又叫偶像去錄影   ATV無啦啦又叫偶像去錄影 Icon_minitime周三 9月 15, 2010 1:46 am

都唔知道几时先有机会俾到远扬一个真正系“冠军”待遇呢
回頂端 向下

ATV無啦啦又叫偶像去錄影
回頂端 
1頁(共2頁)前往頁面 : 1, 2  下一步

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
彭遠揚國際後援會 :: ◆◇◆ 粉絲交流區 ◆◇◆ :: 粉絲吹水區-
前往:  
外部連結
聯盟論壇羅力威國際歌迷會 亢帥克國際歌迷會 梓醉歌迷會 陳蕾(豹哥)國際後援會 古卓文國際歌迷會 German International Fans Club 李昊嘉國際歌迷會 黃文韜國際歌迷會HinsonWong international fans club 李志豪國際歌迷會 SimonLi International Fans Club 戴畹旂國際歌迷會 小花''游''花園 Filipe ★林威良Will 曾昱嘉後援會 胡柏琳歌迷會論壇 于天龍國際歌迷會 林元彪國際歌迷會 施連奴官方國際歌迷會 鄭苑瑛國際歌迷會 陳美恩國際歌迷會 陳燕娜國際歌迷會趙敬一國際歌迷會 陳曙暉歌迷會 鄭昆洪國際歌迷會 陳啟榮國際歌迷會 ★艾帥成迷國際後援會★ 仲雨馳歌迷會論壇 楊麗珊國際歌迷會 鍾舒祺國際後援會論壇 馮士庫國際歌迷會
Create a forum on Forumotion | ©phpBB | 免費論壇互助中心 | 違法舉報 | Latest discussions