彭遠揚國際後援會
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

首頁首頁  歡迎頁*歡迎頁*  Latest imagesLatest images  會員註冊會員註冊  登入登入  

啱啱王祖藍唱衡口而出 @@

向下 
5 posters
前往頁面 : 上一頁  1, 2
發表人內容
儒子醬
金牌粉絲
金牌粉絲

文章數 : 852
注冊日期 : 2010-03-24

啱啱王祖藍唱衡口而出 @@ - 頁 2 Empty
發表主題: 回復: 啱啱王祖藍唱衡口而出 @@   啱啱王祖藍唱衡口而出 @@ - 頁 2 Icon_minitime周一 4月 05, 2010 10:41 pm

Cassandra 寫到:
tweetyngan 寫到:
女仔矮d咪仲好, 揀男朋友choice都多好多la, 高矮都得麻, 男人矮就唔同呢 啱啱王祖藍唱衡口而出 @@ - 頁 2 Icon_rabbit
不過我想正常d 啱啱王祖藍唱衡口而出 @@ - 頁 2 Icon_cry
成日畀人問我係咪小學生... omg!

好過我小學4年班o係電器鋪俾人當售貨員

女人梗係睇落後生d好架啦, 傻妹!
不過我唔係後生,係生唔大...
好驚我老咗都仲係而家呢個樣.. 咁就恐怖 啱啱王祖藍唱衡口而出 @@ - 頁 2 Icon_eek
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 啱啱王祖藍唱衡口而出 @@   啱啱王祖藍唱衡口而出 @@ - 頁 2 Icon_minitime周一 4月 05, 2010 10:42 pm

女仔矮d咪仲好, 揀男朋友choice都多好多la, 高矮都得麻, 男人矮就唔同呢 啱啱王祖藍唱衡口而出 @@ - 頁 2 Icon_rabbit
不過我想正常d 啱啱王祖藍唱衡口而出 @@ - 頁 2 Icon_cry
成日畀人問我係咪小學生... omg!

好過我小學4年班o係電器鋪俾人當售貨員

女人梗係睇落後生d好架啦, 傻妹!
不過我唔係後生,係生唔大...
好驚我老咗都仲係而家呢個樣.. 咁就恐怖 啱啱王祖藍唱衡口而出 @@ - 頁 2 Icon_eek

到時個個都讚你後生, 咁你只會覺得開心, 最多次次用老人八達通都會俾人歧視 :suspect:
回頂端 向下
儒子醬
金牌粉絲
金牌粉絲

發表主題: 回復: 啱啱王祖藍唱衡口而出 @@   啱啱王祖藍唱衡口而出 @@ - 頁 2 Icon_minitime周一 4月 05, 2010 10:45 pm

到時個個都讚你後生, 咁你只會覺得開心, 最多次次用老人八達通都會俾人歧視 啱啱王祖藍唱衡口而出 @@ - 頁 2 Suspect
咁要有排keep囉...
如果老咗.. 愈矮d人覺得愈老... 啱啱王祖藍唱衡口而出 @@ - 頁 2 Icon_sad
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 啱啱王祖藍唱衡口而出 @@   啱啱王祖藍唱衡口而出 @@ - 頁 2 Icon_minitime周一 4月 05, 2010 10:47 pm

haha, 咁我就算不幸骨質疏鬆都有大把quota可以矮 lol!
回頂端 向下
儒子醬
金牌粉絲
金牌粉絲

發表主題: 回復: 啱啱王祖藍唱衡口而出 @@   啱啱王祖藍唱衡口而出 @@ - 頁 2 Icon_minitime周一 4月 05, 2010 10:49 pm

haha, 咁我就算不幸骨質疏鬆都有大把quota可以矮 啱啱王祖藍唱衡口而出 @@ - 頁 2 Lol
知你生得高.. 啱啱王祖藍唱衡口而出 @@ - 頁 2 Icon_mad
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 啱啱王祖藍唱衡口而出 @@   啱啱王祖藍唱衡口而出 @@ - 頁 2 Icon_minitime周一 4月 05, 2010 10:50 pm

你學下著高踭鞋咪得lor Smile
回頂端 向下
儒子醬
金牌粉絲
金牌粉絲

發表主題: 回復: 啱啱王祖藍唱衡口而出 @@   啱啱王祖藍唱衡口而出 @@ - 頁 2 Icon_minitime周一 4月 05, 2010 10:52 pm

你學下著高踭鞋咪得lor 啱啱王祖藍唱衡口而出 @@ - 頁 2 Icon_smile
都係GE... @@
五寸果D囉... =O=""
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 啱啱王祖藍唱衡口而出 @@   啱啱王祖藍唱衡口而出 @@ - 頁 2 Icon_minitime周一 4月 05, 2010 10:55 pm

你學下著高踭鞋咪得lor 啱啱王祖藍唱衡口而出 @@ - 頁 2 Icon_smile
都係GE... @@
五寸果D囉... =O=""

5吋...
鬆糕黎架麻
回頂端 向下

啱啱王祖藍唱衡口而出 @@
回頂端 
2頁(共2頁)前往頁面 : 上一頁  1, 2

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
彭遠揚國際後援會 :: ◆◇◆ 粉絲交流區 ◆◇◆ :: 粉絲吹水區-
前往:  
外部連結
聯盟論壇羅力威國際歌迷會 亢帥克國際歌迷會 梓醉歌迷會 陳蕾(豹哥)國際後援會 古卓文國際歌迷會 German International Fans Club 李昊嘉國際歌迷會 黃文韜國際歌迷會HinsonWong international fans club 李志豪國際歌迷會 SimonLi International Fans Club 戴畹旂國際歌迷會 小花''游''花園 Filipe ★林威良Will 曾昱嘉後援會 胡柏琳歌迷會論壇 于天龍國際歌迷會 林元彪國際歌迷會 施連奴官方國際歌迷會 鄭苑瑛國際歌迷會 陳美恩國際歌迷會 陳燕娜國際歌迷會趙敬一國際歌迷會 陳曙暉歌迷會 鄭昆洪國際歌迷會 陳啟榮國際歌迷會 ★艾帥成迷國際後援會★ 仲雨馳歌迷會論壇 楊麗珊國際歌迷會 鍾舒祺國際後援會論壇 馮士庫國際歌迷會
Free forum | ©phpBB | 免費論壇互助中心 | 違法舉報 | Latest discussions