首頁首頁  歡迎頁*歡迎頁*  日曆日曆  常見問題常見問題  會員註冊會員註冊  登入登入  

宣傳遠揚大行動...!!!

向下 
發表人內容
儒子醬
金牌粉絲
金牌粉絲

文章數 : 852
注冊日期 : 2010-03-24

發表主題: 宣傳遠揚大行動...!!!   周六 3月 27, 2010 2:29 pm

http://www.facebook.com/pages/peng-yuan-yang-xing-guang2/364483820359?ref=ts

一齊推薦遠揚畀身邊的朋友識吧... ^^

我SD咗兩次...

見到有唔少朋友都加入咗... 幾有效 =]

同埋讚多D好都有用... ^^

我地要急起直追.... ><

等多D人鐘意遠揚都好重要....
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 宣傳遠揚大行動...!!!   周二 4月 06, 2010 1:55 pm

趁<<衝口而出>>呢隻歌咁出位, 更應該食住個勢去promote, 快d去介紹俾朋友, 仲有去留多d comment, 越多comment越會出現news feed頭版, 而且會引到多d人埋黎一齊傾, d人一留comment又會出現o係佢地既朋友既news feed, 所以如果你唔係真係懶到出汁, 就唔好淨係like下就算, 留comment會更有效好多呢~~ lol!

真心為遠揚好既朋友, 有好多野要團結先可以做得成, 無論forum定係facebook都希望大家可以多d留言, 其他野希望可以先放埋一邊先 Smile
回頂端 向下
salyli
粉絲
粉絲

文章數 : 58
注冊日期 : 2010-05-03

發表主題: 回復: 宣傳遠揚大行動...!!!   周五 五月 07, 2010 1:30 am

顶上黎
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 宣傳遠揚大行動...!!!   周四 7月 22, 2010 12:34 am

其实宣传远扬唱歌好之外,仲有乜嘢可以宣传吓呢?
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 宣傳遠揚大行動...!!!   周四 7月 22, 2010 12:49 am

jackiechu 寫到:

可愛
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 宣傳遠揚大行動...!!!   周四 7月 22, 2010 10:27 am

Cassandra 寫到:

可愛

但系,佢可爱系边呢? 不好意思
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 宣傳遠揚大行動...!!!   周四 7月 22, 2010 10:38 am

Cassandra 寫到:

可愛

但系,佢可爱系边呢? 不好意思

回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 宣傳遠揚大行動...!!!   周五 7月 23, 2010 12:03 am

其实都OK
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 宣傳遠揚大行動...!!!   周一 9月 27, 2010 5:47 pm

睇翻咁耐以嚟,好似大家都未发觉到远扬系一个真性情嘅人嚟啵 lol!

回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 宣傳遠揚大行動...!!!   周一 9月 27, 2010 5:51 pm

真性情即係點???
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 宣傳遠揚大行動...!!!   周一 9月 27, 2010 6:05 pm

为人真咯 high

唔系好似我认识嘅某些人咁样假到死 看不到
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 宣傳遠揚大行動...!!!   周一 9月 27, 2010 7:25 pm

假到死?? 講緊我呀???
回頂端 向下
??
訪客

發表主題: 回復: 宣傳遠揚大行動...!!!   周一 9月 27, 2010 8:26 pm

我话我识嘅其他朋友咯! 醒醒
回頂端 向下
Sugar
管理員
管理員

文章數 : 777
注冊日期 : 2010-04-13

發表主題: 回復: 宣傳遠揚大行動...!!!   周一 9月 27, 2010 9:21 pm

真性情=不折不扣既冷面笑匠 忍笑

發表主題: 回復: 宣傳遠揚大行動...!!!   周一 9月 27, 2010 9:29 pm

我讲嘅真性情系:对唱歌认真,佢对朋友+彭友嘅相处态度系认真,生活中同舞台嘅佢都系认真 唱歌
回頂端 向下

宣傳遠揚大行動...!!!
回頂端 
1頁(共1頁)

這個論壇的權限:無法 在這個版面回復文章
彭遠揚國際後援會 :: ◆◇◆ 粉絲交流區 ◆◇◆ :: 粉絲吹水區-
前往:  
外部連結
聯盟論壇羅力威國際歌迷會 亢帥克國際歌迷會 梓醉歌迷會 陳蕾(豹哥)國際後援會 古卓文國際歌迷會 German International Fans Club 李昊嘉國際歌迷會 黃文韜國際歌迷會HinsonWong international fans club 李志豪國際歌迷會 SimonLi International Fans Club 戴畹旂國際歌迷會 小花''游''花園 Filipe ★林威良Will 曾昱嘉後援會 胡柏琳歌迷會論壇 于天龍國際歌迷會 林元彪國際歌迷會 施連奴官方國際歌迷會 鄭苑瑛國際歌迷會 陳美恩國際歌迷會 陳燕娜國際歌迷會趙敬一國際歌迷會 陳曙暉歌迷會 鄭昆洪國際歌迷會 陳啟榮國際歌迷會 ★艾帥成迷國際後援會★ 仲雨馳歌迷會論壇 楊麗珊國際歌迷會 鍾舒祺國際後援會論壇 馮士庫國際歌迷會
Free forum | 廣播/音樂 | 流行音樂 | © phpBB | 免費論壇互助中心 | 聯絡 | 違法舉報 | 申請免費博客